Donald Trump bagă mai mulți bani în cursa pentru Casa Albă

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-488226322

FOTO: Gulliver/GettyImages

Candidatul republican va fi desemnat la Convenția din 18-21 iulie și, până atunci, Donald Trump vrea să se asigure că obține susținerea a cel puțin 1.237 de delegați, ceea ce i-ar asigura nominalizarea din partea partidului.

Potrivit publicației Politico, magnatul a făcut mai multe schimbări în conducerea staff-ului său și a alocat un buget sporit pentru pregătirea alegerilor interne din mai și iunie: 20 de milioane de dolari. Banii vor acoperi cea mai mare a cheltuielilor din luna mai și vor fi folosiți, în special, pentru publicitate electorală agresivă și pentru mărirea echipei de campanie, care a fost reorganizată recent.

Astfel, cei care se vor ocupa de pregătirea confruntărilor electorale din lunile următoare sunt Paul Manfort și Rick Wiley.

Acest lucru l-a nemulțumit pe unul dintre directorii staff-ului, Stuart Jolly, care și-a anunțat demisia. Stuart Jolly ar fi urmat să îi fie subordonat lui Rick Wiley.

Paul Manfort și Rick Wiley vor avea pe mână cel mai mare buget de până acum. În februarie, de exemplu, Donald Trump a cheltuit doar 9,5 milioane de dolari, cu mult mai puțin decât rivalii săi Hillary Clinton (31,6 milioane de dolari) și Ted Cruz (17,5 milioane de dolari).  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri