Donald Trump, contestat de colegii de partid: „Ar fi un preşedinte periculos”

Data publicării:
donald trump fb

Cei 50 de republicani care au semnat scrisoarea de contestare a lui Donald Trump au deţinut funcţii importante în aparatul de securitate naţională în timpul mandatelor lui Richard Nixon şi George W. Bush. Printre aceştia, foşti şefi ai CIA, NSA şi chiar secretari pentru Securitatea Internă.

„Donald Trump nu este calificat să fie preşedinte şi Comandant Suprem. Suntem convinşi cu adevărat că ar fi un preşedinte periculos şi ar pune în pericol siguranţa şi bunăstarea ţării”, se arată în scrisoarea semnată de republicani.

Mai mult, republicanii au subliniat că lui Donald Trump îi lipsesc „caracterul, valorile și experiența” pentru a fi președinte.

„Domnului Trump îi lipsesc caracterul, valorile şi experienţa pentru a fi preşedinte (...) Domnul Trump a arătat că nu prea înţelege interesele naţionale vitale ale Americii (..) În mod constant, el îi laudă pe adversarii noştri şi îi ameninţă pe aliaţii noştri”, au scris republicanii.

Citiți și: Planul lui Donald Trump pentru economia americană

„Cum naiba poate fi Comandant Suprem când spune că prizonierii de război nu sunt eroi sau când zice că orice musulman este un posibil terorist”, a adăugatTom Ridge, fost secretar pentru Securitatea Internă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri