Donald Trump, despre Madonna: E dezgustătoare

Data publicării:
madonna getty

Preşedintele Donald Trump a acordat un interviu pentru postul de televiziune Fox News în care liderul de la Casa Albă, comentând discursul rostit de Madonna la Marşul Femeilor, ce a avut loc la Washington pe 21 ianuarie, a spus că artista americană este ”dezgustătoare”, informează telegraph.co.uk, citat de News.ro.

madonna getty
Foto: Guliver/GettyImages

Preşedintele american a vorbit într-un interviu acordat jurnalistului Sean Hannity de la Fox News, joi seară, despre impresia pe care i-a făcut-o discursul celebrei cântăreţe pop.

”Sincer, e dezgustătoare. Cred că şi-a făcut un mare rău de una singură. Cred că a făcut rău întregii cauze pe care o sprijină”, a spus Donald Trump.

”M-am gândit la ea (Madonna, n.r.) şi la câteva alte persoane. Însă m-am gândit în special la ea şi cred că ceea ce ea a spus acolo reprezintă o ruşine pentru ţara noastră”, a adăugat Donald Trump.

Madonna s-a aflat printre numeroasele celebrităţi care au susţinut discursuri la Marşul Femeilor din Washington, pe 21 ianuarie, însă discursul ei controversat, marcat de numeroase cuvinte obscene, i-a uimit pe mulţi dintre participanţi.

"Sunt furioasă. M-am gândit să arunc în aer Casa Albă", a spus cântăreaţa. Dar ştiu că asta nu va schimba nimic. Nu putem cădea pradă disperării. Trebuie să ne iubim unul pe altul, altfel murim. Aleg dragostea. Sunteţi de acord cu mine?". "Alegem dragostea!", au răspuns, în cor, femeile care au participat la acel marş.

Madonna a cântat în final piesa "Express Yourself", dar şi o alta dedicată noii guvernări de la Casa Albă - "I'm Not Sorry".

În ziua următoare, Madonna a revenit cu câteva precizări legate de acel discurs, publicând un mesaj pe Instagram.

”Nu sunt o persoană violentă. Nu promovez violenţa şi este important ca oamenii să audă şi să înţeleagă discursul meu în întregime, nu o frază scoasă din context”.

În interviul difuzat joi seară de Fox News, Donald Trump a criticat încă o dată emisiunea ”Saturday Night Live”, după ce unul dintre scenariştii acestui show de satiră şi divertisment a făcut o glumă neinspirată despre Barron, fiul în vârstă de 10 ani al preşedintelui american în exerciţiu.

”«Saturday Night Live», o persoană de la «Saturday Night Live» a fost îngrozitoare. Nu mă deranjează anumite glume, dar aceea a fost oribilă. Faptul ei l-au atacat pe fiul meu de 10 ani, faptul că NBC l-a atacat.... e ruşinos. El e un băiat minunat. Şi aceasta nu este o situaţie uşoară pentru el. Credeţi-mă”, a spus Donald Trump.

Katie Rich, redactor al emisiunii ”Saturday Night Live,” a fost suspendată pe termen nedeterminat după ce a publicat pe internet un mesaj ironic la adresa lui Barron William Trump, fiul preşedintelui american Donald Trump şi al primei doamne, Melania Trump

Katie Rich a publicat un mesaj pe Twitter, pe care ulterior l-a şters, în care a spus că Barron va fi ”primul şcolar al ţării antrenat acasă să tragă cu arme de foc”.

În acelaşi interviu de joi seară, Donald Trump l-a lăudat însă pe Barack Obama şi a spus că a apreciat modul elegant în care fostul preşedinte i-a înmânat ştafeta prerogativelor prezidenţiale la Casa Albă.

”Ceea ce m-a uimat a fost faptul că deşi eu am fost maliţios în declaraţiile mele despre el, iar el a fost maliţios în declaraţiile lui despre mine, am ajuns să ne înţelegem foarte bine, ne-am plimbat împreună pe Pennsylvania Avenue şi am stat de vorbă, fără să facem nicio referire la discursurile din trecut”, a spus Donald Trump.

”Cred că aşa este lumea politicii. Deşi am fost dur faţă de el şi el a fost dur faţă de mine, totuşi îl plac, iar el mă place. Cred că mă place. Va trebui să îl întrebaţi voi despre asta, dar eu chiar cred că mă place”, a adăugat preşedintele american.

Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea preşedinte american pe 20 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri