Ce face Donald Trump Jr. într-o localitate din Giurgiu. Precizarea făcută de Ambasada SUA

Data actualizării: Data publicării:
Donald Jr. And Eric Trump Attend Opening Of Trump Tower And Hotel In Vancouver
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Unul dintre fiii lui Donald Trump ar fi chiar acum în România, unde a ajuns, în mare secret, încă de două zile. Potrivit informaţiilor Digi24, ar fi venit la vânătoare.

ACTUALIZARE. Ambasada SUA în România a trimis o precizare în care afirmă că "nu comentează călătoriile în interes personal" ale cetățenilor americani, după ce jurnaliștii au încercat să obțină informații detaliate despre durata vizitei lui Trump Jr. în România.

Potrivit informațiilor Digi24, este vorba despre fiul cel mare al președintelui american, Donald Trump Junior, în vârstă de 39 de ani. El a venit cu o cursă privată, luni, în București, de unde a plecat direct către Giurgiu la un domeniu privat recunoscut de pasionații de vânătoare pentru calitatea trofeelor. În această perioadă, pe acest domeniu se pot vâna legal căprioare și mistreți. 

Donald Trump Jr. este cel mai mare dintre cei cinci fii ai președintelui SUA. El a preluat frâiele imperiului de afaceri al tatălui său, după ce acesta a devenit președinte. Potrivit Forbes, afacerile controlate de Donald Trump Jr. se ridică la 3,5 miliarde de dolari. El a intrat în afacerea de familie în 2001. A fost mult timp vicepreședinte executiv pentru dezvoltare și achiziții. Este licențiat în finanțe și afaceri imobiliare la Universitatea din Pennsylvania. 

Fiul cel mare al președintelui american este un personaj controversat din cauza stilului său de viață. Pasiunea lui pentru vânătoare i-a adus critici acerbe din toată lumea, cu atât mai mult cu cât postează pe rețelele de socializare fotografii cu animalele ucise. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri