Donald Trump: "Nu vreau un sărac în aceste funcții. Are sens ce spun?"

Data actualizării: Data publicării:
trump_GettyImages-695228788
Foto: Gulliver/GettyImages

Președintele SUA Donald Trump a afirmat că nu vrea "un sărac" în funcțiile care au legătură cu economia țării și și-a apărat decizia de a numi persoane bogate în fruntea administrației sale.

trump_GettyImages-695228788
Foto: Gulliver/GettyImages

Afirmațiile au fost făcute într-un discurs pe care Trump l-a ținut în Iowa, relatează The Guardian.

"Cineva m-a întrebat de ce am numit o persoană bogată să se ocupe de economie. Nu, este adevărat. Și Wilbur (Wilbur Ross, secretarul comerțului) este o persoană foarte bogată aflată la cârma comerțului. Pentru că eu cred că ăsta este genul de lucru pe care ni-l dorim", a explicat Donald Trump.

Președintele a continuat: "Gary Cohn (consultantul său pe probleme economice) a trebuit să facă multe sacrificii pentru această slujbă" și a declarat că acesta a trecut de la "un salariu uriaș la <<alune>>".

"Iubesc toți oamenii, săraci sau bogați, dar pur și simplu nu vreau un sărac în aceste funcții. Are sens ce spun?", a mai adăugat Trump.

Trump a mai vorbit și despre "succesul său uriaș" în fața electoratului și de toată "popularitatea" de care se bucură: "Avem 5-0 în alegerile speciale. Adevărul este că lumea ne iubește, doar că nu și-a dat încă seama".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri