Donald Trump o compară pe Hillary Clinton cu diavolul

Data publicării:
colaj hillary clinton donald trump

„Ei vorbesc despre Bernie (n.red. Sanders) pentru că a făcut o înţelegere proastă. Nu ar fi trebuit să facă o înţelegere. Ar fi trebuit să renunţe, dar să facă un lucru cu adevărat important. Şi susţinătorii săi sunt supăraţi pe el şi au dreptate să fie. Dacă nu ar fi făcut nimic, s-ar fi dus acasă şi s-ar fi culcat şi s-ar fi relaxat, ar fi fost un erou. Dar a făcut un pact cu diavolul. Ea (n.red. Hillary Clinton) este diavolul. El a făcut un pact cu diavolul”, a spus Donald Trump. 

Candidata democrată la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, are un avans de 7% în fața contracandidatului său republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat publicității astăzi de postul de televiziune CBS, informează Agerpres.

La finalul Convenției Partidului Republican, care s-a desfășurat chiar înaintea celei a Partidului Democrat, Trump și Clinton se aflau la egalitate în sondajele de opinie.

Potrivit cifrelor publicate luni de CBS, 46% dintre persoanele intervievate au afirmat că vor vota cu Hillary Clinton la scrutinul prezidențial din 8 noiembrie, în timp ce 39% au spus că îl vor alege pe Donald Trump.

Hillary Clinton a recuperat astfel 4% în sondaje grație unei convenții a partidului său orchestrate perfect și care a reușit să surmonteze polemica cu partizanii contracandidatului ei din alegerile primare democrate, Bernie Sanders.

Sondajul CBS a fost realizat telefonic în perioada 29 — 31 iulie, pe un eșantion de 1.393 de persoane adulte, dintre care 1.131 înscrise pe listele electorale.

Citiți și:

Cum i-a vândut Donald Trump unui oligarh rus o vilă la un preț de două ori mai mare
Donald Trump, într-un nou scandal. A jignit un cuplu pakistanez, al căror fiu a murit în războiul din Irak

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri