Enoriași încurajați să vină cu armele la biserică

Data publicării:
Open carry gun rally in Austin, Texas.
AUSTIN, TX - JANUARY 1: Art and Diana Ramirez of Austin with their pistols in custom-made holsters during and open carry rally at the Texas State Capitol on January 1, 2016 in Austin, Texas. On January 1, 2016, the open carry law takes effect in Texas, and 2nd Amendment activists hold an open carry rally. (Photo by Erich Schlegel/Getty Images)

O biserică americană îşi încurajează enoriaşii să vină cu armele la slujbă.

Pastorul bisericii spune că vrea ca oamenii să se simtă în siguranţă şi să nu aibă loc atacuri asemenătoare celui din Texas.

„Cred că dacă ar fi mai multe locuri cu arme, poate aceşti oameni s-ar gândi de două ori. Cred că ar trebui să fie arme în şcoli şi în biserici, pentru ca lucrurile să se întâmple mai rar. Cum v-aţi simţi dacă aţi sta cu spatele şi cu ochii închişi, cu copiii alături şi ar intra cineva şi v-ar împuşca? Nu aţi vrea să aveţi certitudinea că este cineva la uşă cu o armă, pregătit să vă apere?”, a spus o enoriașă.

Nu este pentru prima oară când biserica îşi deschide porţile pentru purtătorii de arme. Această politică durează deja de câţiva ani, de când s-au înmulţit atacurile armate din Statele Unite, iar enoriaşii sunt de acord.

26 de oameni, între care şi copii, au fost împuşcaţi la slujba de duminică dintr-o biserică din Texas, la începutul acestei luni.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri