Focuri de armă într-un club american: un mort și cel puțin 14 răniți

Data actualizării: Data publicării:
doi politisti care stau de vorba
Foto: Gulliver/GettyImages

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar 14 au fost rănite, după ce o persoană încă neidentificată a deschis focul într-un club de noapte din Cincinnati, SUA. Autorităţile americane avertizează că atacatorul (sau atacatorii) este în continuare în libertate.

politie sua - GettyImages-499794416
Foto: Gulliver/GettyImages

ACTUALIZARE 14:40  Autorităţile americane cred că mai multe persoane au deschis focul într-un club de noapte din Cincinnati. Până în acest moment, niciun suspect nu a fost reţinut şi martorii susţin că cel puţin o persoană înarmată a reuşit să fugă după atac, transmite CNN.

„În acest moment nu avem informaţii despre circumstanţele care au dus la acest atac armat. Credem că este vorba de cel puţin un cuplu de atacatori”, a declarat căpitanul Kimberly Williams.

De asemenea, suspecţii sunt în continuare în libertate şi autorităţile nu au la dispoziţie nicio descriere a acestora, pentru că martorii nu doresc să colaboreze.

Mai multe victime sunt în stare gravă.  Sute de persoane erau în incinta clubului atunci când a început atacul din Cincinnati.


 

Incidentul a avut loc în Cameo Club, situat în jumătatea vestică a orașului Cincinnati, al treilea ca mărime din Ohio.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, dar nu există informaţii suplimentare despre starea acestora, informează News.ro.

„Cameo Club” anunţase pe o reţea socială o noapte „sexy” pentru petrecăreţii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai puţin de un an de la sângerosul masacru dintr-un club al comunităţii gay din Orlando,  statul Florida. Atunci, 49 de persoane şi-au pierdut viaţa în cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri