Fost șef CIA: Donald Trump, agent al Rusiei fără știința sa

Data publicării:
donald trump cu steag in spate GettyImages-515611736

 

Donald Trump / FOTO: Gulliver/GettyImages

În editorialul în care anunță că va vota cu Hillary Clinton la alegerile prezidențiale de pe 8 noiembrie, fostul șef la CIA afirmă că Donald Trump ar fi „un slab, chiar periculos, comandant suprem al forțelor armate”.

Pericolele care decurg din trăsăturile de caracter ale lui Donald Trump nu sunt cele care ar apărea doar dacă el ajunge președinte. Deja securitatea națională este afectată”, susține Michael J. Morell. Acesta își argumentează afirmația referindu-se la relația candidatului Trump cu președintele rus, Vladimir Putin.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost ofițer de carieră al serviciilor secrete, antrenat să identifice vulnerabilitățile unei persoane și să le exploateze. Exact asta a făcut în timpul alegerilor primare. Domnul Putin a profitat de vulnerabilitățile domnului Trump complimentându-l. El a răspuns exact așa cum calculase domnul Putin”, explică fostul șef al CIA.

Putin este un mare lider, spune domnul Trump, ignorând că el (președintele rus, n.r.) a ucis și întemnițat jurnaliști și adversari politici, a invadat două țări vecine și își ruinează economia. De asemenea, domnul Trump și-a asumat poziții politice compatibile cu interesele Rusiei, nu cu cele ale SUA, susținând spionajul rus împotriva SUA, sprijinind anexarea Crimeei și dând undă verde unei posibile invazii rusești în țările baltice. În sfera serviciilor de informații, am spune că domnul Putin l-a recrutat pe domnul Trump, fără știința sa, ca agent al Rusiei”, a precizat Michael J. Morell.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri