Malik Obama, nemulțumit de cum a condus fratele său țara

Data publicării:
Barack Obama ultima cina corespondenti Casa Alba GettyImages-526694366 1

 

 Foto: Gulliver/ Getty Images

Malik Obama, în vârstă de aproximativ 50 de ani, susţine politicile lui Trump, în special în ceea ce priveşte securitatea.

„Îmi place şi cred că este cu picioarele pe Pământ şi că vorbeşte din inimă. Este pur şi simplu direct”, a explicat el.

Poziţia lui Trump faţă de musulmanii care vor să intre pe teritoriul Statelor Unite este de înţeles, chiar şi de către alţi musulmani, a afirmat Obama Malik.

„Sunt musulman, bineînţeles, dar nu se poate ca unii oamenii să împuşte alţi oameni, să ucidă alţi oameni, în numele islamului”, a subliniat el.

Bărbatul a criticat politicile impuse de fratele său în timpul celor două mandate la Casa Albă, spunând că nu a făcut mare lucru pentru poporul american sau pentru familia sa extinsă, în pofida aşteptărilor mari care au însoţit alegerea sa la conducerea SUA în 2008.

Malik, care are cetăţenie americană, a locuit la Washington din 1985 şi a lucrat la mai multe firme, înainte de a deveni consultant financiar independent.

Malik şi Barack Obama s-au îndepărtat în ultima perioadă, dar au fost apropiaţi mult timp. Malik l-a vizitat pe preşedinte în Biroul Oval şi a fost cavaler de onoare la nunta acestuia.

Alegerea lui Obama a fost primită cu mult entuziasm în toată Kenya, dar în special la Kogelo, satul natal al tatălui său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri