Melania Trump, o primă doamnă „foarte tristă”

Data publicării:
Republican Candidates Debate In New Hampshire Days Before State's Primary
Foto: Guliver / GettyImages

Melania Trump nu este deloc mulțumită de când soțul său Donald Trump a devenit președintele SUA, fapt ce i-a bulversat complet viața, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Republican Candidates Debate In New Hampshire Days Before State's Primary
Foto: Guliver / GettyImages

De la învestirea soțului, prima doamnă a țării s-a refugiat în apartamentul său din Manhattan în timp ce Donald Trump își petrece zilele la Casa Albă exercitându-și funcția de președinte, relatează publicația americană US Weekly, care notează că soția lui Donald Trump nu credea că va deveni centrul atenției atunci când s-a căsătorit cu el în 2005.

O prietenă de familie a declarat ziarului că „Melania nu este mulțumită de viața ei și că este nefericită”.

Pe de altă parte, US Weekly afirmă că o altă sursă foarte apropiată familiei a asigurat că Melania nu este deloc nefericită. „Este foarte mulțumită de viața ei și își sprijină soțul și familia”, asigură această sursă.

Atunci când a ajuns la Casa Albă, Melania a descoperit printr-un sondaj că are cea mai scăzută notă comparativ cu fostele prime doamne. „Fiecare primă doamnă își asumă rolul și se identifică cu el. Și evoluează cu timpul”, a declarat fostul secretar pe teme sociale de la Casa Albă, ziarului Washington Post.

Casa Albă s-a limitat să informeze că „atât președintele, cât și prima doamnă încearcă să se obișnuiască cu noua lor viață”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri