Planurile familiei Obama

Data actualizării: Data publicării:
obama si michelle se tin de mana - casa alba

Barack Obama şi Michelle Obama i-au implorat pe americani, în ultima zi petrecută la Casa Albă, să contribuie cu idei pentru sprijinirea Obama Foundation, „o iniţiativă cetăţenească” care va acţiona din metropola Chicago, scrie The Hill, transmite News.ro.

obama si michelle se tin de mana - casa alba

Mai mult decât o bibliotecă sau un muzeu, această fundaţie va reprezenta un centru de muncă plin de viaţă pentru cetăţeni. Din acest motiv vrem să auzim de la voi. Spuneţi-ne ce vreţi ca acest proiect să reprezinte”, se arată într-un mesaj video transmis de familia Obama.

De asemenea, în înregistrare se arată că respectiva fundaţie se va concentra „pe dezvoltarea viitoarei generaţii de cetăţeni - şi asupra a ce înseamnă să fii un bun cetăţean al secolului 21”. Preşedintele democrat le-a cerut americanilor să-şi trimită recomandările cu privire la ce ar putea să facă Obama Foundation. „Adevărata democraţie este un proiect mult prea mare decât oricare dintre noi. Este mai mare decât orice persoană, decât orice preşedinte, decât orice guvern. Este slujba noastră... a tuturor”.

Însă, înainte să înceapă munca la fundaţie, fostul preşedintele Obama şi fosta Primă Doamnă vor pleca într-o scurtă vacanţă în Palm Springs, imediat după finalizarea ceremonieri de învestire a lui Donald Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri