Portretul lui Donald Trump, realizat din citatele sale controversate

Data actualizării: Data publicării:
trump-3
Sursă: indy100.com

Dacă ne ducem cu gândul în urmă cu aproximativ un an, ne vom aminti de portretul lui Donald Trump făcând înconjurul internetului. Ce este cu adevărat interesant la acest nou  portret, este faptul că este făcut în întregime din citate negative și postări pe Twitter pe care Președintele Trump  le-a făcut publice, relatează site-ul indy100.com.

Sursă: indy100.com

Sursă: indy100.com

Artistul Conor Collins a reușit să „redeseneze” portretul lui Donald Trump. Asemenea portretului anterior, noul portret este compus din citate negative, un fel de compilație  de citate, un loc în care s-au adunat cele mai populare, dar și pline de ură cugetări ale Președintelui SUA.

Portretul  făcut de tânărul  Conor Collins, include și cele mai controversate citate, printre care și cel despre mexicani: Sunt violatori. Unii, presupun, sunt oameni buni”. „Cunosc despre ISIS mai multe lucruri decât știu și generalii. Credeți-mă” sau  „Ce femeie urâtă” sunt alte citate deja „celebre” ale lui Trump.

Cine poate uita de citatul „Când ești vedetă, te lasă să faci ce vrei... Ia-le de... ”

Collins a explicat că de mult a vrut să revizuiască portretul lui Trump și că, inevitabil, acesta iar s-a aflat în centrul atenției, fiind subiectul principal

„Lowrly a văzut oameni care fac naveta în Manchester zi de zi, așa că asta a pictat. Andy Warhol a văzut comercialism și producție de masă, și asta a pictat. Ce văd în fiecare zi când pornesc televizorul sau ridic telefonul? Trump. Este prezent în toate știrile, tot timpul. Nu am avut de ales, am pictat ce am văzut” , a spus acesta.

„Legile sunt scrise pentru a preveni persoanele care comit fraude. Atunci când le folosești pentru a te exprima liber, instanțele judecătorești nu te vor urmări. Cu toate acestea, eu sunt sigur că voi avea un aspect plăcut și încătușat, cătușele sunt un accesoriu. Niciodată nu poți avea prea puține accesorii”, afirmă artistul.

„Nu înceta să faci artă până când oamenii vor fi ocupați să decidă dacă ceea ce faci este relevant sau nu. În timp ce ei se decid dacă merită să-ți cumpere operele de artă, tu fă și mai multă artă. Dacă ei îți vor tăia fondurile și nu vei mai avea bani cu ajutorul cărora să cumperi produse pentru a duce opera de artă la bun sfârșit, experimentează arta folosind lucruri mult mai ieftine decât vopseaua. Când eram falit, foloseam cafea sau vin pentru a picta. Indiferent de ce faci, nu te opri din a face artă”, sunt îndemnurile și sfaturile artistului care a creat acest portret inovativ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri