Român din SUA: Îi dau o șansă lui Trump

Data publicării:
plesea

Predarea de ştafetă de la Casa Albă îi afectează şi pe cei aproximativ un milion de români care trăiesc în Statele Unite, potrivit estimărilor Ministerului român de Externe. Trimisul special Digi24 la Washington, Cristina Cileacu, a stat de vorbă cu un român care trăieşte de 20 de ani peste Ocean şi l-a întrebat cum vede perioada care urmează.

Ştefan Pleşea, român din SUA: Am fost împotriva lui Trump, acum cât de cât îi dau o şansă. Nu sunt împotriva lui momentan. Cred că o să vedem o schimbare, sper să vedem o schimbare, fiindcă el e mai de centru cât de cât. O să fie anumite chestii, cu Obamacare, cu imigrația, cu frontierele...e normal să avem frontiere. O să vedem, eu sper să reușească ceva, cât de cât.

Reporter: Ai ascultat discursul de inaugurare?

Ştefan Pleşea: Da, l-am ascultat. Nu mi-a plăcut. Mi s-a părut o listă, nu a avut pic de patos, nu te mobilizează, nu te emoționează, nimic. O listă. S-a văzut că l-a făcut el. Multe lucruri de pe listă sunt bune, dar nu spune cum le va face. Eu nu ştiu, n-am auzit nicio soluţie. Doar că facem America great again, dar nu ştim cum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri