Schwarzenegger îi răspunde lui Trump: E nevoie de multă muncă să păstrăm America măreață

Data publicării:
'Maggie' Premiere and 'ZFF Golden Icon Award' - Zurich Film Festival 2015
Foto: Gulliver/GettyImages

Arnold Schwarzenegger a răspuns criticilor aduse de Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite şi producător executiv al show-ului de televiziune „The New Celebrity Apprentice”, privind audienţele show-ului de televiziune. Actorul și-a exprimat speranţa că Donald Trump va munci la fel de agresiv pentru americani cum a făcut-o pentru ratingul emisiunii sale.

'Maggie' Premiere and 'ZFF Golden Icon Award' - Zurich Film Festival 2015
Foto: Gulliver/GettyImages

Nimic nu este mai important decât munca oamenilor, Donald Trump. Îţi doresc mult noroc şi sper că vei munci pentru TOŢI americanii la fel de agresiv cum ai făcut-o pentru audienţe”, a scris Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, pe contul său de Twitter.

Actorul i-a mai transmis președintelui ales că a trecut campania și că sunt „vecini, nu dușmani”.

În plus, Arnold Schwarzenegger i-a amintit lui Donald Trump de un citat al lui Abraham Lincoln, 16-lea președinte al SUA, după care i-a spus că „e nevoie de multă muncă să păstrăm America măreață”, aluzie la sloganul campaniei lui Donald Trump: "Să facem America din nou măreață".

Donald Trump l-a criticat pe Arnold Schwarzenegger, prin două mesaje publicate vineri pe Twitter, pentru audienţele înregistrate de emisiunea difuzată de NBC, spunând că acesta a fost „distrus”.

„Uau, au venit audienţele şi Arnold Schwarzenegger a fost «înfundat» (sau distrus), în comparaţie cu maşinăria de audienţe DJT”, a scris Donald J. Trump, potrivit News.ro.

„Cam atât poate să facă un star de cinema - şi acesta a fost sezonul 1, în comparaţie cu sezonul 14. Acum comparaţi-l cu primul meu sezon. Dar cui îi pasă, el i-a susţinut pe Kasich & Hillary”, a adăugat el.

În urmă cu nouă ani, primul episod din “Celebrity Apprentice”, difuzat de NBC, a fost urmărit de 11,08 milioane de telespectatori, iar în februarie 2015, el a ajuns la aproximativ 6,1 milioane de telespectatori.

Noul show, care păstrează formatul, însă cu Schwarzenegger în locul lui Trump, a debutat luni şi a fost urmărit, potrivit cifrelor publicate de Variety, de aproximativ 4,93 milioane de telespectatori, înregistrând 1,3 puncte de rating.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri