SUA | Doi morți într-un incident armat lângă o secție de votare

Data publicării:
Police Make Arrest In BTK Murders
Atac armat în centrul orașului Orlando, șapte oameni au fost răniți. Foto: Gulliver/ Getty Images

Două persoane au murit și alte două au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul într-o casă vis-a-vis de o secție de vot în Ziua Alegerilor, într-un oraș din Sudul Californiei. Atacatorul este unul dintre morți.

Police Make Arrest In BTK Murders
Foto: Gulliver/ Getty Images

Cele două persoane rănite au fost duse la spital și sunt în stare critică. De asemenea, atacul a dus la perturbarea votului în două stații de votare și au fost închise un parc și două școli publice de forțele de ordine.

O sursă poliție, citată de Los Angeles Times, a spus că una dintre victime a fost împușcată în timp ce se îndrepta spre stația de vot. 

Poliția a descoperit atacatorul mort în casa de unde a fost deschis focul. Deocamdată nu se știe dacă s-a sinucis sau a fost împușcat de polițiști. De asemenea, nu se cunosc nici motivele atacului.

Incidentul a izbucnit la două noaptea, în timp ce locuitorii orașului Azusa, ca toți americanii de altfel, se îndreptau spre cabinele de vot.

Autoritățile din Los Angeles au transmis că incidentul nu a avut de-a face cu Ziua Alegerilor ci a fost o coincidență că s-a petrecut aproape de o stație de vot.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri