Summit G20. Ivanka Trump l-a înlocuit pe tatăl său la masa discuțiilor

Data actualizării: Data publicării:
G20 Hamburg Summit: Day 2 Of Sessions
HAMBURG, GERMANY - JULY 08: Ivanka Trump (R) looks on as German Chancellor Angela Merkel arrives for the morning working session on the second day of the G20 economic summit on July 8, 2017 in Hamburg, Germany. G20 leaders have reportedly agreed on trade policy for their summit statement but disagree over climate change policy. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Președintele american Donald Trump a lipsit, sâmbătă, de la o sesiune de lucru a summitului G-20 și în locul lui a apărut fiica sa Ivanka, relatează Agerpres.

G20 Hamburg Summit: Day 2 Of Sessions
FOTO: Gulliver/Getty Images

Prima care a semnalat prezența Ivankăi a fost Svetlana Lukaș, consilier principal al președintelui rus Vladimir Putin. Rusoaica a postat două mesaje pe Twitter și o fotografie făcută în interiorul sălii de ședințe. 
„Ivanka îl însoțește pe președintele Trump”, a scris inițial pe Twitter Svetlana Lukaș. „Și îl înlocuiește la masa discuțiilor la G-20 când el pleacă pentru întâlniri bilaterale”, a adăugat rusoaica pe Twitter după 20 de minute.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Informația a fost confirmată de alte delegații, precizează AFP.

Ivanka Trump, consilier la Casa Albă, a avut sâmbătă o intervenție la summitul G-20 în timpul unei discuții referitoare la modul de consolidare a locului femeilor în economie și în lumea de afaceri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri