Un băiat în vârstă de opt ani și-a dus sora la fast food cu mașina, după ce a învățat să conducă pe YouTube

Data actualizării: Data publicării:
burger

Un băiat în vârstă de opt ani şi-a dus sora mai mică la fast food cu automobilul, după ce a învăţat să conducă vizionând tutoriale video publicate pe platforma online YouTube, informează News.ro.

burger

Folosindu-se de lecţiile de condus vehicule pe drumuri publice, pe care le-a învăţat vizionând tutoriale video pe YouTube, un băiat în vârstă de opt ani şi-a dus sora mai mică la fast food cu automobilul familiei sale, pentru a cumpăra de mâncare.

Duminică seară, în jurul orei locale 20.00, un băiat de opt ani şi sora lui mai mică au părăsit reşedinţa lor din East Palestine, o localitate din statul american Ohio, după ce tatăl lor s-a dus la culcare, iar mama lor a adormit pe canapea. Copiii s-au urcat în camioneta de serviciu a tatălui loir, au pornit maşina şi s-au îndreptat spre un restaurant.

Potrivit postului de televiziune Fox 8 din Cleveland, băiatul de opt ani a condus vehiculul pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri), trecând de patru intersecţii şi peste o cale ferată pentru a ajunge la restaurant, efectuând numeroase schimbări de direcţie pe traseu. 

Martorii spun că băiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier şi s-a încadrat în viteza legală. 

Din fericire, un prieten de familie se afla la restaurant în momentul sosirii celor doi copii şi i-a anunţat pe bunicii acestora. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, băiatul le-a spus că a învăţat să conducă automobilul vizionând tutoriale video pe YouTube.

Nimeni nu a fost rănit în timpul acestei „aventuri”, iar copiii au primit câte un cheeseburger.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri