Un senator republican cere anchetarea relaţiilor lui Donald Trump cu Rusia

Data actualizării: Data publicării:
trump putin colaj getty

Republicanul Roy Blunt, un membru important al Comisiei de Informaţii din Senatul Statelor Unite, a lansat un apel pentru deschiderea unei investigaţii „exhaustive” cu privire la presupusele relaţii dintre preşedintele Donald Trump şi Rusia. Parlamentarul a cerut audierea imediată a fostului consilier pentru securitate naţională, Michael Flynn, transmite CNN citată de News.ro.

trump putin colaj getty

„Cred că toată lumea are nevoie de această investigaţie. Comisia de Informaţii a Senatului a primit responsabilitatea principală pentru a investiga această problemă şi eu cred că ar trebui să facem o anchetă exhaustivă, pentru ca la finalul acestui proces nimeni să nu se întrebe dacă a existat vreo piatră neridicată...”, a declarat republicanul Roy Blunt.

De asemenea, senatorul a precizat că generalul Flynn va fi audiat foarte curând de Comisia de Informaţii. Anterior, acesta declarase că următorul consilier prezidenţial pentru securitate naţională trebuie să fie o persoană de încredere.

Michael Flynn a demisionat din funcţia de consilier pentru securitate naţională în urma unei controverse privind discuţiile sale cu ambasadorul rus de la Washington. Decizia sa a venit imediat după ce presa a scris că Departamentul de Justiţie a avertizat administraţia prezidenţială că Flynn nu a spus adevărul autorităţilor în legătură cu discuţiile sale cu ambasadorul rus şi ar putea fi vulnerabil la şantaj din partea Moscovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri