Unificarea republicanilor, misiunea lui Donald Trump

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-500116120

John Kasich era ultimul din cei 16 contracandidaţi ai lui Donald Trump care mai rămăsese în cursa pentru a obţine nominalizarea republicană.

John Kasich, guvernator de Ohio: „Am spus că Dumnezeu s-ar putea să aibă alt scop pentru mine. Deşi îmi opresc campania, credinţa mea este întărită, o credinţă profundă că Dumnezeul îmi va arăta drumul şi că mă va ajuta să-mi îndeplinesc ţelul vieţii”.

Astfel, Donald Trump va fi, mai mult ca sigur, candidatul oficial al Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Hillary Clinton, candidat pentru nominalizarea democrată: „Am văzut ce înseamnă să fii preşedinte de aproape, din două perspective diferite şi cred că ştiu de ce ai nevoie. Nu cred că putem risca ca o persoană imprevizibilă ca Donald Trump să fie în fruntea ţării”.

Rolul lui Donald Trump este acum să unifice Partidul Republican în jurul său. Fraţii George şi Jeb Bush au anunţat deja că nu se vor implica în campania miliardarului şi că nici nu vor comenta. Alţi lideri republicani au spus că-l vor susţine pe afacerist doar ca să nu o lase pe Hillary Clinton să ajungă la Casa Albă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri