Va candida Michelle Obama la președinția SUA?

Data actualizării: Data publicării:
Michelle Obama Addresses White House's Veterans Homelessness Summit
Foto: Gulliver/ Getty Images

Fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a explicat de ce nu va candida niciodată la președinția Statelor Unite. Ea a explicat că nu ar dori să își mai pună niciodată cele două fete în această situație, deoarece la acest nivel de politică atenția nu este doar asupra politicianului ci asupra întregii sale familii. 

Michelle Obama Addresses White House's Veterans Homelessness Summit
Foto: Gulliver/ Getty Images

„Toate sunt bune și frumoase până când începe campania electorale, și atunci se dau jos mănușile. Politica este dură și este dificilă pentru familie. Nu i-aș ruga pe copiii mei să treacă, din nou, prin așa ceva, deoarece atunci când candidezi pentru președinția SUA nu ești singur, toată familia este implicată”, a spus Michelle Obama la o conferință de la Institutul American de Arhitectură, conform Huffington Post

Aceasta a fost prima apariție publică a fostei prime doamne de când soțul ei, Barack Obama, și-a încetat mandatul de președinte al Statelor Unite. 

În al doilea mandat al soţului ei şi în campania lui Hillary Clinton, Michelle Obama s-a dovedit comunicatorul perfect. Aşa au început să circule zvonuri că şi ea ar putea candida la Casa Albă. De altfel, Michelle Obama avea o rată de popularitate de 68% când a plecat de la Casa Albă, cu 10% mai mult decât soțul ei. Atât ea, cât și Barack Obama au negat de mai multe ori că ar avea acest plan. 

Citiți și: Portret | Michelle Obama, prima-doamnă model pentru noua generație

Michelle Obama, greu de egalat

VIDEO. Michelle Obama, sfaturi de viaţă pentru absolvenţi

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri