VIDEO. Alec Baldwin, în rolul lui Donald Trump

Data publicării:
trump

Primul episod din cel de-al 42-lea sezon al emisiunii de satiră ”Saturday Night Live” (”SNL”), care a fost difuzat sâmbătă seară, de NBC şi a prezentat o parodie a dezbaterii dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii. Episodul cu Donald Trump, în rolul căruia a fost Alec Baldwin, şi Hillary Clinton, interpretată de Kate McKinnon, a înregistrat cea mai mare audienţă din ultimii opt ani pentru o premieră a show-ului, informează News.ro.

trump
Foto: Youtube

SNL” a înregistrat un rating de 5,8, cu 29% mai mult decât a obţinut premiera sezonului trecut, potrivit datelor furnizate de Nielsen, din măsurătorile efectuate în timpul transmisiunii live şi în reluările din aceeaşi zi, din 56 de pieţe locale.

Premiera a fost prezentată de actriţa Margot Robbie, care a jucat în filmul ”Suicide Squad”, şi l-a avut ca invitat muzical pe artistul canadian The Weeknd. Show-ul a atras publicul tânăr, cu un rating mediu de 2,7, 14% share pe segmentul de vârstă 18 - 49 de ani, cu 35% mai mult decât premiera difuzată în urmă cu un an. Premiera l-a mai prezentat pe Larry David în rolul politicianului Bernie Sanders.

Premiera acestui sezon este cea mai urmărită de la cea din 2008 - de asemenea, an electoral. Premiera din acel an, găzduită de Michael Phelps, avându-l ca invitat muzical pe Lil Wayne, a înregistrat un rating de 7,5. Episodul a mai avut o apariţie a actriţei Tina Gey în rolul guvernatoarei Sarah Palin.

Următorul episod al emisiunii ”Saturday Night Live”, care va fi difuzat pe 8 octombrie, va fi găzduit de actorul Lin-Manuel Miranda, iar invitatul din industria muzicii va fi grupul Twenty One Pilots.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori această emisiune umoristică, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul va avea mai multe apariţii pe parcursul acestui sezon, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri