VIDEO. Moartea bărbatului împuşcat de poliţie a fost filmată de soţia victimei

Data actualizării: Data publicării:
State Of Emergency Declared In Charlotte After Police Shooting Sparks Violent Protests
CHARLOTTE, NC - SEPTEMBER 22: Demonstrators march during protests September 22, 2016 in Charlotte, North Carolina. Protests began on Tuesday night following the fatal shooting of 43-year-old Keith Lamont Scott at an apartment complex near UNC Charlotte. A state of emergency was declared overnight in Charlotte and a midnight curfew was imposed by mayor Jennifer Roberts, to be lifted at 6 a.m. (Photo by Sean Rayford/Getty Images)

Situaţia rămâne tensionată, în oraşul american Charlotte. Familia bărbatului de culoare, ucis marţi de poliţie, a publicat înregistrarea cu momentul respectiv.

Filmarea a fost realizată cu telefonul mobil, de soţia bărbatului omorât. Se aude cum ofiţerii de poliţie îl somează, de mai multe ori, pe acesta să iasă din maşină. Totul, în timp ce femeia le cere să nu tragă în soţul ei, fiindcă nu este înarmat. Într-un final, poliţiştii îl împuşcă, de mai multe ori, pe bărbatul care refuza să se supună somaţiilor. Moartea lui a declanşat un val de proteste în Charlotte. Localnicii s-au bătut cu forţele de ordine şi au spart vitrinele magazinelor, iar în oraş a fost trimisă Garda Naţională. Poliţiştii susţin, în continuare, că bărbatul era înarmat. Familia lui îi contrazice, însă, şi spune că acesta avea în mână o carte şi nu un pistol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri