VIDEO. Rusia are un favorit la alegerile din SUA. Aleksandr Dughin: În Trump noi credem

Data publicării:
donald trump fb 1

 

Donald Trump / FOTO: Facebook

Dmitri Kiseliov, realizator la postul public și director al agenției de presă Russia Today, l-a lăudat pe Donald Trump, spunând că este un candidat anti-sistem gata să coopereze cu Moscova. Spre deosebire de conducerea Partidului Republican, acesta s-a pronunțat în favoarea unor bune relații cu președintele rus, Vladimir Putin, a reamintit jurnalistul, în emisiunea sa. „De aceea, domnul Trump nu este dorit și este considerat nociv”, a subliniat Dmitri Kiseliov.

Și Aleksandr Dughin, care are legături strânse cu formațiunile anti-imigrație din Europa, și-a exprimat susținerea pentru Donald Trump. „Trump este vocea Americii de dreapta căreia, de fapt, nu îi pasă de politică externă și de hegemonia americană. Noi credem în Trump”, a spus, recent, Aleksandr Dughin.

Donald Trump şi Hillary Clinton sunt marii câştigători ai alegerilor interne de marți. Alegătorii din cinci state au fost chemaţi să-şi voteze candidaţii favoriţi pentru învestiturile republicană şi democrată în cursa pentru Casa Albă. Donald Trump a câştigat în patru, dar a pierdut într-unul important.

Donald Trump a câştigat scrutinele din Carolina de Nord, Illinois, Florida şi Missouri, dar John Kasich s-a impus în Ohio.

Înfrângerea în acest stat i-a făcut pe unii analişti să creadă că Trump nu va reuşi să atingă pragul de 1.237 de delegaţi necesari pentru a-şi asigura nominalizarea partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri