Viitoarea Primă Doamnă a SUA şi-a modificat CV-ul

Data publicării:
Donald Trump Campaigns In Key States During Weekend Ahead Of General Presidential Election

Viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, şi-a modificat CV-ul, după ce iniţial scrisese că a absolvit studii universitare în Slovenia. După ce presa a început să pună întrebări, ea a şters acestă menţiune, relatează NBC News, citată de News.ro.

Donald Trump Campaigns In Key States During Weekend Ahead Of General Presidential Election
Foto: Guliver/GettyImages

La începutul acestui an, soţia lui Donald Trump scria în CV-ul său de pe site-ul www.melaniatrump.com că absolvit cursuri de design şi arhitectură la o universitate neprecizată din Slovenia, ţara sa de origine.

În luna aprilie, însă, revista GQ scria că fostul top-model „s-a mutat la Milano în primul an de facultate, renunţând, practic” la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum şi cu prieteni şi foşti colegi ai acesteia.

După aceea, semnele de întrebare în legătură cu CV-ul sotiei lui Trump au devenit tot mai multe.

Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predat pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News că aceasta nu a absolvit cursurile.

„Nu a terminat universitatea, cel puţin nu la Ljubljana”, a spus el. „Părerea mea personală este că, pentru că era o fată foarte frumoasă (...), cred că şi-a dat seama că ar putea câştiga mai mult astfel, decât prin studii de lungă durată”, a adăugat profesorul.

Vogelnik a atras, însă, atenţia că fosta sa elevă a trebuit să treacă un examen foarte riguros de admitere la universitate, ceea ce sugerează că „IQ-ul său era foarte mare”.

Dacă ar fi absolvit facultatea, lucrarea de diploma a Melaniei Trump ar fi trebuit să fie în Biblioteca universităţii, însă reporterii NBC nu au reuşit să o găsească.

În cele din urmă, viitoarea Primă Doamnă şi-a retras site-ul cu totul, iar cei care încearcă să îl acceseze sunt redirecţionaţi în prezent către cel al soţului ei www.trump.com. Pe acesta se află şi un CV al Melaniei Trump, potrivit căruia, însă, ea şi-a „îngheţat studiile pentru a se concentra pe cariera de model la Milano şi Paris”.

CV-ul vechi poate fi accesat, însă, în continuare în arhiva Google.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri