Turcia | Explozie în oraşul Izmir

Data actualizării: Data publicării:
steag turcia flickr

O explozie a avut loc în oraşul Izmir, în apropierea palatului de Justiţie din localitate. O maşină a explodat în parcarea rezervată judecătorilor şi procurorilor. Deflagraţia a fost urmată, la scurt timp, de un schimb de focuri în interiorul tribunalui. 


ACTUALIZARE: O a doua mașină capcană a fost descoperită de autoritățile turce în parcarea unui tribunal din Izmir, la 30 de metri de cealaltă mașină, relatează Haberler. Vehiculul a fost detonat controlat de geniști.  

ACTUALIZARE: Presa turcă a publicat, pe Twitter, imagini surprinse de camerele de supraveghere cu momentul exploziei de la Izmir. Cel puțin zece persoane au fost rănite, dintre care doi ofiţeri de poliţie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Cel puţin trei atacatori au deschis focul asupra poliţiştilor. Doi agresori au fost neutralizaţi de forţele de ordine, iar cel de-al treilea ar fi reuşit să fugă. Cel puţin trei oameni ar fi fost răniţi din informaţiile pe care le difuzează în acest moment presa turcă. Mai multe ambulanţe şi echipaje de pompieri sunt la faţa locului şi intervin.

explozie izmir
Foto: Twitter

Turcia se află în continuare în stare de alertă după atentatul care a avut loc la un celebru club din Istanbul chiar în timpul petrecerii de Revelion. 39 de oameni au murit şi alţi cel puţin 69 au fost răniţi. Autorul atacului nu a fost încă prins la cinci zile de la tragedie.

Vă reamintim şi că Turcia se află în stare de urgenţă de jumătate de an deja după puciul eşuat din iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri