Turist prin Airbnb, ucis cu sânge rece de proprietarul apartamentului pe care îl închiriase

Data publicării:
airbnb

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care închiriase cu 30 de dolari pe noapte o cameră în Melbourne, Australia, prin site-ul Airbnb, a fost ucis săptămâna trecută de gazda ajutată de alți doi bărbați, a anunțat poliția australiană.

Ramis Jonuzi lucra în construcții și închiriase apartamentul pentru mai puțin de o săptămână, dar îi spusese unui prieten că plănuia să se mute mai devreme de acolo, pentru că nu „îi plăcea energia locului”, relatează The Guardian.

Jonuzi a fost ucis și violat de trei bărbați, unul dintre ei fiind identificat de polițiști drept proprietarul apartamentului. Craig Levy, în vârstă de 36 de ani, Ryan Smart, 37, și Jason Colton, de 41 de ani, au fost arestați și nu au cerut eliberarea pe cauțiune când s-au prezentat vineri în fața judecătorilor. Levy și Smart sunt acuzați de crimă, în timp ce Colton este acuzat și de crimă, dar și de viol.

În momentul în care poliția și salvarea au ajuns la Jonuzi, acesta intrase în insuficiență cardiacă, iar paramedicii au încercat să îl resusciteze, fără succes însă.

Compania Airbnb a dat un comunicat în care afirmă că va coopera cu autoritățile și că au eliminat din lista de căutări apartamentul respectiv.

Recenziile apartamentului din Melbourne erau destul de contrastante pe Airbnb: în timp ce unii turiști au lăsat păreri pozitive, alții criticau lipsa de securitate a locuinței.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri