5 diferențe între Kate Middleton și Meghan Markle

Data actualizării: Data publicării:
kate meghan

Meghan Markle a devenit luni cea mai mediatizată persoană în presa britanică, după anunțul că va face parte din Familia Regală. Trecutul și familia actriței au făcut subiectele a zeci de articole. Comparația între actriță și ducesa de Cambridge a fost inevitabilă.

meghan markle getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

1.Tinerețea – În vreme ce Kate, care are rădăcini aristrocratice, și-a petrecut copilăria și tinerețea în Marea Britanie, Meghan a avut o copilărie foarte diferită, în California, notează The Sun.

The Duchess Of Cambridge Visits Manchester
FOTO: Gulliver/ Getty Images

2. Familia – Părinții lui Kate sunt oameni de afaceri căsătoriți din 1980, iar părinții actriței au divorțat de când Meghan avea șase ani.

3. Cariera – Kate Middleton este mai degrabă o figură publică decât o femeie de carieră. Ea a absolvit Universitatea St. Andrew, în 2005, având o diplomă în istoria artei.

Meghan a jonglat cu mai multe joburi în cariera sa. Înainte să fie actriță, ea a fost model și expertă în caligrafie.

meghan markle printul harry duci sussex
FOTO: Gulliver/ Getty Images

4. Istoricul relațiilor. Ducesa de Cambridge nu a avut multe relații înainte de prințul William, în schimb Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson. Actrița a divorțat în 2013, la doi ani de la căsătorie.

kate middleton printul william
Foto: Guliver/Getty Images

5. Prietenii din showbiz. Meghan Markle a apărut deseori cu persoane famimoase, din showbiz, în public, cum ar fi Serena Williams sau Priyanka Chopra, în vreme ce Ducesa de Cambrigde pare să prefere prietenii pe care i-a cunoscut la facultate.

meghan serena instagram
FOTO; Instagram

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri