Aeroporturile din Ankara și Istanbul, deschise

Data publicării:
IMG-20160716-WA0000-1

Dimineaţă plină de confuzie pe Aeroportul Otopeni pentru pasagerii care urmau să plece spre Turcia. Mai multe zboruri au fost anulate, iar turiştii au avut de aşteptat până când cineva să le ofere informaţii.

„Se poate să ne mișcăm și noi mai așa. Sistemul a căzut, Turkis a căzut, Turcia nu mai este. Să dea Dumnezeu să reziste până mâine ca țară, da puteți să ne ajutați.”

Unele zboruri au fost reluate însă. Două chartere spre Antalya au decolat dimineaţă, iar din cei 300 de pasageri, doar 3 au renunţat la vacanţă.

Vadu Vasile, Christian Tour: „Ceilalti sunt la check in. Turiștii m-au sunat, le-am spus care e situația și au spus că vin la aeroport

Muharrem Mavisu, Fibula Air Travel: „Oamenii au fost speriați, dar acum totul e în regulă. Toate avioanele merg spre Antalia. Azi avem 134 de turiști și sunt veniți toți turiștii la check in.”

Cu toate acestea mulţi au plecat cu o strângere de inimă spre Turcia.

„Mi se pare incertă situația și de aia am avut o discuție cu reprezentantul companiei. Nu stiu dată fiind situația care s-a creat în Turcia, este totuși o strângere de inimă. Suntem cu copii.”

„Rămâne doza de optimism să putem merge. Acolo un 10-20 la sută e un gând negru dar să sperăm că va fi bine.”

În schimb, unele zboruri spre Istanbul sunt anulate.

„Trebuia să ajung la Cairo diseară. Zborul era prin Istanbul dar s-a anulat, mi-au schimbat cei de la Tarom zborul, mai întâi spre Atena și de acolo spre cairo, întârziere 4-5 ore.”

Deocamdată nu se ştie când vor fi reluate zborurile spre Istanbul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri