Agresorul româncei din Italia a mai sechestrat o fată și în 1995

Data actualizării: Data publicării:
camera romanca sechestrata

Apar noi detalii despre italianul care a sechestrat o româncă timp de 10 ani, într-un beci. Presa din Peninsulă scrie că bărbatul a mai comis o faptă similară şi acum 22 de ani, când a răpit o altă fată, pe care a ţinut-o captivă 5 luni.

Fata care a fost captivă 5 luni a fost bătută, a violată  şi a obligată să avorteze de două ori, în condiţii care depăşesc orice imaginaţie şi care i-au îngrozit pe anchetatorii de atunci.

Prins de poliţie şi condamnat la 5 ani de închisoare, italianul a fost eliberat mai devreme pentru...bună purtare. Cazul a revenit în atenţia presei după cel al româncei sechetrate timp de 10 ani. Femeia primeşte acum ajutor psihologic, la fel şi cei doi copii ai săi, aflaţi în grija serviciilor sociale.

În interior, era un colț în care se aflau cartoane și o pătură pe care dormeau toți. Despre spălat, sunt niște sticle, pentru că aici nu ajunge apă curentă, iar bărbatul aducea apa de la un izvor și o încălzea mai apoi pe un aragaz pentru camping, pentru a se spăla sau a face mâncare. Are semne evidente pe tot corpul. Cel mai urât dintre ele este chiar acela de pe cap. Chiar ea a spus că rana a fost cusută de bărbat, pentru că îi interzicea inclusiv consultația medicală”, spune Pietro Tribuzio - căpitan de poliţie.

Toate aceste detalii îngrozitoare nu fac decât să sporească numărul întrebărilor. De ce nu a aflat nimeni ce se întâmplă, iar dacă au ştiut vecinii sau cei de la serviciile sociale, de ce nu au intervenit? Ştim acum că femeia şi-a născut copiii la spital şi a fost luată de acolo imediat după naştere, fără ca cineva să-l împiedice pe agresor sau să le verifice situaţia.

Nici de la şcoala la care începuse să meargă băiatul cel mare nu s-a sesizat nimeni.

Cât despre copil, psihologii spun că lui i-ar fi fost aproape imposibil să-i alerteze pe cei din jurul său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri