Alerte false la Bruxelles

Data actualizării: Data publicării:
Brussels Airport And Metro Rocked By Explosions
BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 22: Soldiers patrol in the city centre following today's attacks on March 22, 2016 in Brussels, Belgium. At least 31 people are thought to have been killed after Brussels airport and a Metro station were targeted by explosions. The attacks come just days after a key suspect in the Paris attacks, Salah Abdeslam, was captured in Brussels. (Photo by Carl Court/Getty Images)

A fost alertă de securitate la Bruxelles din cauza unor ameninţări cu bombă la Gara de Nord şi la Parchetul din capitala Belgiei.

Brussels Airport And Metro Rocked By Explosions
FOTO: Gulliver / Getty Images

Actualizare 16:00. Au fost mai multe alerte cu bombă la Bruxelles. Una dintre ele a paralizat traficul în gara de Nord, cealaltă a dus la evacuarea parchetului din capitala belgiană. Potrivit ultimelor informaţii şi într-un caz şi în celălalt a fost vorba despre o alarmă falsă.


 

Mai multe echipaje de poliție și ale geniștilor se află la Gara de Nord din Bruxelles. Călătorii și o parte din personalul căilor ferate au fost evacuați din clădirea gării și se află într-o piață adiacentă.

În interiorul gării se caută un eventual dispozitiv suspect, potrivit presei locale. Transportul feroviar a fost întrerupt: niciun tren nu mai oprește și nu mai pleacă din Gara de Nord.

În plus, traseul mai multor mijloace de transport în comun au fost deviate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri