Amenințare credibilă de atac terorist în Germania

Data actualizării: Data publicării:
mall 7

A patra alertă teroristă din ultimele 48 de ore din Germania s-a declanşat azi-noapte la un mall din centrul ţării. Forţele de ordine au informaţii că mai mulţi terorişti sinucigaşi aveau de gând să provoace explozii în lanţ.

evacuare 1

ACTUALIZARE. Surse apropiate serviciilor de securitate au declarat cotidianului Bild că mai mulţi atentatori sinucigaşi aveau de gând să se arunce în aer la centrul comercial. 


O ameninţare cu bombă a dus la evacuarea unui mall din Essen. Poliţia spune că este vorba de o amenințare credibilă privind iminenţa unui atac terorist şi au anunţat că mall-ul va rămâne închis pe parcursul zilei de azi. Parcarea şi toate drumurile de acces către centrul comercial, dar şi o staţie de metrou au fost închise.

Această nouă alertă de securtiate vine după ce în oraşul Dusseldorf au avut loc două atacuri cu armă albă, unul joi seară şi altul vineri după-amiază, în urma cărora 10 oameni au fost răniţi. Şi tot vineri, în Hamburg, circulaţia metroului a fost oprită pe una dintre magistrale, după ce o persoană neidentificată a pulverizat cu un spray cu gaze lacrimogene într-un vagon, după care a reuşit să fugă. 6 oameni, dintre care 2 copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Panică în Germania. Cinci centrale nucleare evacuate de urgenţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri