ANCHETĂ. Traseul celui de-al treilea terorist de la aeroportul din Bruxelles

Data publicării:
suspect in alb aeroport

Clipul care reface traseul suspectului a fost postat pe canalul youtube al Poliţiei belgiene. Anchetatorii au descoperit, după ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele stradale de supraveghere, că bărbatul a parcurs pe jos cel puţin 10 kilometri, după ce a plecat de la Aeroportul Zaventem. Într-o conferinţă de presă, anchetatorii au explicat pe unde a trecut acesta, scrie Le Figaro. La două ore după ce a părăsit aeroportul, bărbatul cu haină deschisă la culoare a fost surprins în imagini pe o stradă din suburbia Schaerbeek.

În dimineaţa zilei de 22 martie, suspectul a plecat de la aeroport la ora locală 7 şi 58 de minute. A trecut prin faţa hotelului Sheraton şi prin parcarea aerogării. A traversat pe jos comuna Zaventem, timp în care şi-a scos haina deschisă la culoare şi a aruncat-o. Anchetatorii fac apel la cei care ar fi putut-o găsi să o predea poliţiei, pentru că ar putea oferi probe importante.

La ora 8 şi 50 de minute a intrat în raza camelor de supraveghere ale unui hipermarket din Bruxelles. Purta doar o cămaşă deschisă la culoare, probabil bleu.

La ora 9 şi 50 de minte, ultima înregistrare în care apare este cea de pe camerele unui alt hipermarket, din Schaerbeek. De acolo, anchetatorii spun că i-au pierdut urma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri