Atac la Londra | Presă: Poliția britanică a făcut mai multe razii în cursul nopții

Data actualizării: Data publicării:
Suspected Terror Incident At the Houses of Parliament
LONDON, ENGLAND - MARCH 22: An armed police officer stands guard outside the Ministry of Defence on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.(Photo by Jack Taylor/Getty Images)

Poliția britanică a făcut mai multe razii în cursul nopții în Birmingham și a arestat mai multe persoane în legătură cu atacul de la Londra, relatează Sky News, citând surse anonime. De asemenea, BBC News scrie că mașina folosită în atac a fost închiriată din această zonă pe 16 martie. 

ACTUALIZARE 10.03: Un oficial de la Scotland Yard a anunțat că autoritățile au arestat șapte persoane în legătură cu atacul de la Londra. 


Zeci de ofiţeri de poliţie au descins la o proprietate de pe şoseara Hagley din Birmingham, iar forţele de ordine au închis zona timp de câteva ore. Sky News relatează că un martor care locuiește în apropiere de locul unde au avut loc raziile a spus că trei oameni au fost arestați.

„Bărbatul din Londra locuia aici. Au venit și au arestat trei oameni”, a spus martorul. 

Poliţia a anunţat că nu poate da detalii despre operaţiune, deoarece face parte dintr-o anchetă în curs

Patru oameni au murit și 40 au fost răniți într-un atac terorist ce a avut loc, miercuri, în Londra. Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că atacatorul a fost ucis după ce acesta a trecut cu mașina peste mai multe persoane pe podul Westminster, apoi a încercat să între în Parlament, aflat în apropiere. Poliția britanică tratează evenimentul drept un incident terorist. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri