Atacul de la Manchester: Mama celei mai tinere victime a aflat că fiica sa a murit

Data actualizării: Data publicării:
saffie victima

Mama lui Saffie Roussos, cea mai tânără victimă a atacului din Manchester, s-a trezit din comă și a primit tragica veste că fiica ei a murit.

Lisa Roussos, în vârstă de 48 de ani, a fost grav rănită de șrapnele în atacul terorist de la Manchester Arena. Ea a fost conectată la aparate și a trecut printr-o operație. Acum se află înafara oricărui pericol, potrivit Independent.

Saffie Rose Roussos a murit după ce a fost grav rănită în atacul terorist de la concertul artistei Ariana Grande, de la Manchester Arena. Fetița este cea mai tânără victimă a atacului terorist din 22 mai.

Un apropiat al Lisei Roussos a declarat că familia fetei este foarte unită în aceste momente și că „au dat dovadă de multă putere”.

Învățătoarea fetiței a spus că „Saffie era o fată frumoasă din toate punctele de vedere. Toată lumea o iubea”.

Fata venise la concert cu mama și sora sa, care au scăpat cu viață.

Atentatul comis în urmă cu 10 zile de un kamikaze, Salman Abedi, un britanic de origine libiană, s-a soldat cu 22 de morţi şi 116 răniţi şi a fost revendicat de gruparea Statul Islamic.

Autorităţile au reţinut până acum 16 persoane, dintre care 14 se află încă în arest. Însă ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, a avertizat că o parte dintre membrii reţelei jihadiste aflată în spatele atacului ar putea fi încă în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri