Atentat la Nisa. Mihnea Motoc: Trebuie să fim mai deciși în lupta cu teroriștii

Data publicării:
mihnea motoc mapn ro-1

Foto: mapn.ro

Un gând pios pentru cei secerați ieri pe plaja din Nisa, profundă compasiune pentru familiile și toți cei dragi lor. Franței și francezilor, tăria de a trece peste un nou atac barbar, de data aceasta lovind și mai puternic în valorile profund umaniste pe care Franța le proiectează în lume cu fiecare 14 iulie. Ieri sărbătoream și la București Ziua Națională, sub generoasa egidă a „Franței creative”, astăzi ne trezim cu veștile cumplite ale unui nou carnagiu, în care au fost răniți și doi români”, a scris Motoc pe Facebook.

Potrivit ministrului Apărării, cei care cred că umanitatea are șanse să se apere de abominabilul terorist sunt datori să fie solidari în lupta împotriva unor astfel de acte.

„Trebuie să fim mai deciși în lupta cu teroriștii. Nu putem avea niciun fel de înțelegere față de cei care au arătat încă o dată că nu au nicio limită și nu se dau în lături de la nicio atrocitate. Și francezii și noi toți cei care credem că umanitatea are șanse să se apere de abominabilul terorist și să dăinuiască suntem datori să strângem rândurile, să fim deplin solidari și deciși să ducem această luptă atâta timp cât va fi nevoie, a subliniat Motoc.

El a precizat că i-a transmis omologului său francez un mesaj de condoleanțe și solidaritate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri