Atentat la Nisa. Raed Arafat, către ambasadorul Franței în România: Îmi doresc să aveți forța de a continua lupta pentru protejarea cetățenilor

Data publicării:
Raed Arafat Bucuresti Octav Ganea 003

„E.S. Dl. François SAINT-PAUL, 

Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Franței în România, 

Am aflat cu tristețe că Franța se regăsește din nou în pragul doliului, cu precădere în această zi menită celebrării valorilor fundamentale ale democrației precum libertatea, egalitatea și fraternitatea. 

În acest moment dureros, doresc să exprim condoleanțele noastre sincere și cele mai profunde sentimente de simpatie Franței și poporului francez. Departamentul nostru este marcat de această tragedie în fața căreia rămânem solidari alături de familiile îndurerate.

Îmi doresc o recuperare rapidă pentru țara dumneavoastră și sa aveți forța de a continua lupta în vederea protejării cetățenilor”, a fost mesajul lui Raed Arafat din partea Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). 

Un terorist a ucis, în noaptea de joi spre vineri, la Nisa, cel puţin 84 de persoane, printre care şi copii, după ce a intrat cu viteză, cu un camion, în mulţimea strânsă pentru a vedea focurile de artificii pe celebra Promenade des Anglais.

Citiți și:
Atentatul de la Nisa. Filmul evenimentelor
Atentat la Nisa. Peste 50 de copii au fost duși la spital
Atentat la Nisa. Martor: „E groaznic să vezi un copil care îți întindea mâna să-l ajuți și nu puteai”
Atentat la Nisa. Șoferul a fost identificat. Polițiștii fac percheziții la locuința lui

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri