Atentate la Paris: Poliția a găsit un al treilea cadavru în apartamentul vizat de operațiunea de la Saint-Denis

Data publicării:
N11 MARTURIE PROPRIETAR SAINT DENIS GettyImages-497668880

 

Foto: Gulliver/GettyImages 

În apartament a mai fost găsit un pașaport cu numele Hasna Ait Boulahcen, femeia care s-a aruncat în aer în timpul operațiunii de miercuri a forțelor speciale ale poliției franceze. Pașaportul se afla într-o geantă de mână.

Hasna Ait Boulahcen este verișoara lui Abdelhamid Abaaoud, considerat organizator al atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, care a fost lichidat în operațiunea de miercuri a poliției franceze. 

În prezent, cel mai căutat personaj pentru presupusă implicare în atentatele de la Paris este Salah Adbeslam (26 de ani). Acesta ar fi fost văzut joi seară în cartierul bruxellez Anderlecht, la bordul unui automobil de fabricație franceză, potrivit presei belgiene. 

Salah Abdeslam ar fi fost zărit la începutul serii pe Chaussée de Ninove, în cartierul Anderlecht. Ulterior, el și-ar fi abandonat mașina în zona Gare du Midi din Bruxelles. Toate efectivele de poliție disponibile din Bruxelles au primit ordinul de a rămâne pe poziții în urma primirii unei informații de la serviciile de informații conform căreia Salah Abdeslam se ascunde în capitala belgiană fără a mai avea la dispoziție vreun automobil. 

De asemenea, poliția belgiană îl caută și pe un membru al familiei Hasnei Ait Boulahcen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri