Au încercat dansul din „Dirty Dancing” și au ajuns la urgență

Data actualizării: Data publicării:
dirty dancing wrong
FOTO: BBC

Un cuplu din Marea Britanie și-a pierdut cunoștința după ce au exersat o scenă celebră din filmul „Dirty Dancing”.

dirty dancing wrong
FOTO: BBC

Sharon Price și logodincul ei au încercat să recreeze celebra scenă din „Dirty Dancing” într-o grădină publică din Bristol. Cei doi urmează să se căsătorească și voiau să pregătească un dans diferit pentru petrecerea nunții, notează BBC.

„Mi-am pierdut cunoștința. A trebuit să port guler pentru gât și să-mi fac verificări la Computer Tomograf”, a declarat bărbatul.

„Eram la 9 metri depărtare unul de celălalt, iar Sharon a fugit spre mine, am prins-o de șolduri și am căzut lați amândoi”, adaugă viitorul mire.

Cei doi au stat în spital șase ore.

Filmul din 1987, cu Patrick Swayze și Jennifer Grey, este unul dintre filmele preferate ale cuplului.

„Nu ne-am încălzit înainte. Mi-am dat singur knock-out. M-am lovit de pământ foarte puternic. Nu prea îmi dădeam seama ce se întâmpla în jurul meu după incident”, a afirmat bărbatul.

Viitorii miri au schimbat melodia pe care vor dansa la nuntă. Vor alege un blues tradițional.

Întâmplarea viitorilor soți a fost intens distribuită pe Twitter. #Dirty Dancing a fost în topul haștagurilor din Marea Britanie de săptămâna trecută.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri