„Aveam toată viața în față. Acum voi muri”, le-a spus una dintre victimele incendiului din Grenfell părinţilor ei, înainte să moară

Data publicării:
Gloria Trevisan

Arhitecta italiană Gloria Trevisan, în vârstă de 26 de ani, care a murit în incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, şi-a sunat părinţii în timp ce flăcările se apropiau de apartamentul pe care îl împărţea cu iubitul său, Marco Gottardi, pentru a-şi lua adio de la ei, relatează RTL France.

Cei doi italieni au fost convinşi, la început, că pompierii londonezi vor reuşi să stingă flăcările, dar, în cele din urmă, nu au mai reuşit să iasă din Grenfell Tower. Ei şi-au petrecut ultimele ore din viaţă la telefon cu rudele, potrivit News.ro.

În noaptea de marţi spre miercuri, înainte de miezul nopţii (2 ora României), Gloria trevisan şi Marco Gottardi şi-au sunat familiile pentru a le anunţat că a izbucnit un incendiu în blocul lor. Focul izbucnise la etajul al treilea al clădirii, aşa că cei doi au crezut că sunt în siguranţă la etajul al 23-lea.

„Este mult fum, dar nu vă faceţi griji, aşteptăm ajutoare. Am deschis uşa de la intrare, dar este fum peste tot, nu putem ieşit. Ascensoarele sunt blocate”, i-a spus Marco tatălui său, în prima discuţie telefonică.

Gloria Trevisan 2
FOTO: Instagram

La aproximativ cinci ore de la izbucnirea incendiului, Gloria Trevisan şi-a sunat părinţii ştiind că îşi trăia ultimele clipe. „Este nedrept, aveam toată viaţa în faţă. Voi muri, aş fi vrut atât de mult să vă îmbrăţişez încă o dată, aş fi vrut atât de mult să vă ajut. Acum voi merge în Paradis şi sper să vă ajut de acolo, de sus”, le-a spus ea.

Gloria Trevisan şi Marco Gottardi au devenit două dintre simbolurile victimelor de la Grenfell Tower. Ei se mutaseră la Londra în urmă cu trei luni, pentru serviciu. Prietenii spun că le plăcea în Marea Britanie.

Cincizeci şi opt de persoane care se aflau în Grenfell Tower în noaptea incendiului sunt date dispărute şi probabil că şi-au pierdut viaţa, a anunţat sâmbătă comandantul Poliţiei Metropolitane, din Londra, Stuart Cundy.

CITIȚI ȘI: Incendiul din Londra. Ultimele mesaje ale unor persoane prinse în turn

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri