Bărbat cu un cuțit asupra sa, arestat lângă Palatul Buckingham

Data actualizării: Data publicării:
Build Up To England v France Football Friendly
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Un bărbat cu un cuțit asupra lui a fost arestat la Londra, lângă Palatul Buckingham. Acesta a fost prins de poliție cu câteva momente înainte ca Regina Elisabeta a II-a să ajungă acolo. 

Poliția londoneză a precizat că incidentul nu are legătură cu vreo amenințare teroristă. Bărbatul reținut a avut un comportament suspect și atunci când a fost percheziționat de poliție s-a găsit asupra lui un cuțit.

Nivelul de alertă în Marea Britanie a fost ridicat la critic, în urma atacului terorist, de la Manchester Arena. Anunţul a fost făcut de premierul Theresa May, într-un discurs pentru naţiune. Tot ea a anunţat că, militari înarmaţi vor fi mobilizaţi pe străzi şi în locurile aglomerate pentru că există posibilitatea ca suspectul să fi făcut parte dintr-o celulă mai mare. 

Astfel, Guvernul a decis ca aproximativ 1.000 de militari să fie desfăşuraţi în mai multe locuri publice din ţară, pentru a evita noi atacuri teroriste, după cel de la Manchester Arena. În total, 3.800 de ofiţeri suplimentari vor patrula pe străzile din Regatul Unit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri