Câștigător al Ligii Campionilor de două ori, Kaladze își ajută concetățenii după inundațiile din Georgia

Data publicării:
464140 464140 kaladze2

Devenit vicepremier şi ministru al Energiei în Georgia, fostul fotbalist care a câştigat de două ori UEFA Champions League cu AC Milan a reacţionat exemplar după tragedia care a lovit capitala Tbilisi. 

În urma inundaţiilor, cel puțin 13 persoane şi-au pierdut viaţa, iar zeci de oameni şi-au pierdut casele. Kakha Kaladze a fost în stradă, alături de oameni, a mutat mașini, a înaintat prin noroaie pentru a-și ajuta concetățenii, a împărțit ajutoare alimentare și a ajutat la clădirea zidurilor de protecție împotriva apelor din saci de nisip.

Emoția nu poate fi exprimată în cuvinte, e inimaginabil de greu să descrii durerea, e foarte greu să te simți mizerabil atunci când nu poți face nimic pentru a ajuta pe cineva. Îi plâng împreună cu fiecare familie pe cei decedeați. Tot ce avem nevoie acum e speranță, speranța că putem vindeca rănile, că putem să ne apărăm orașul, această speranță este cea care ne ajută să fim solidari și altruiști. Asta am trăit azi noapte sub ochii mei”, a declarat Kakha Kaladze.

Nu l-a deranjat faptul că s-a murdărit pe hainele scumpe sau că ar fi putut sta mai confortabil în biroul său de la Guvern.

La finalul unei nopţi grele, Kaladze a mers la Biserică unde a aprins o lumânare pentru cei dispăruţi sub furia apelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri