Cea mai numeroasă familie britanică anunță nașterea celui de-al 20-lea copil

Data publicării:
radford
FOTO: Ross Parry/SWNS

Familia Radford își menține detașat recordul de cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, după nașterea celui de-al 20-lea copil, informează presa britanică, preluată joi de AFP.

radford
FOTO: Ross Parry/SWNS

Sue Radford, de 42 de ani, l-a adus pe lume, în această săptămână, pe Archie, cel de-al 11 fiu al cuplului pe care îl formează cu soțul său, Noel, de 46 de ani, notează Agerpres.

"La început ne-am dorit trei copii, dar apoi a început să ne placă să fim înconjurați de copii, așa că am continuat", a declarat Noel pentru cotidianul The Sun. "Suntem foarte atașați de toți acești copii, ne place la nebunie să fim împreună", a adăugat fericitul tată.

Cu toate acestea, cei doi au declarat că nu își mai doresc un alt copil.

Sue și Noel au fost abandonați de părinți la naștere și au crescut în familii adoptive, precizează The Sun. Primul lor copil s-a născut pe când Sue avea 14 ani. Sue și Noel s-au căsătorit patru ani mai Sue, în vârstă de 42 de ani, a declarat că este din ce în ce mai greu să se descurce cu atâția copii. Deși doi copii s-au mutat de acasă, traiul cu atâția oameni sub același acoperiș nu e ieftin deloc.

Săptămânal, familia face cumpărături de 250 de lire și consumă 60 de cârnați la o singură masă. Ei au refuzat ajutorul social, iar veniturile în casă vin de la un reality show la care participă cu toții.

Familia Radford, care este proprietara unui magazin cu produse de panificație, locuiește într-o casă cu 10 camere și deține o mașină cu 15 locuri. Au și trei nepoței din partea fiicei lor Sophie, de 23 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri