Dincolo de protocol. Kebabul, preferinţa culinară a cuplului Felipe şi Letizia

Data publicării:
felipe letizia FB

Felipe al VI-lea a fost încoronat rege al Spaniei la 46 de ani, iar Letizia a ajuns regină la 42 de ani. Sunt tineri şi acest lucru va însemna, cu siguranţă, o schimbare de stil in viaţa de zi cu zi de la palat. De zece ani de când formează un cuplu, Felipe şi Letizia au încercat să ducă o viaţă normală..

N-au stat ascunşi în reşedinţe somptuoase şi au surprins prin naturaleţe. Cei doi nu s-au ferit să se plimbe pe străzi, să meargă la concerte sau să se relaxeze împreună cu cele două fetiţe, chiar dacă erau în vizorul presei. De cele mai multe ori s-au oprit să stea de vorbă cu jurnaliştii sau să ofere o poză reuşită de familie.

Felipe şi Letizia au arătat lumii că sunt o familie obişnuită, care ştie să se bucure de momentele de linişte din viaţa ei.

Poate una dintre cele mai surprinzătoare preferinţe culinare a două capete încoronate precum Letizia şi Felipe este banalul kebab turcesc. Nu de puţine ori, cei doi, actuali regi ai Spaniei, au putut fi văzuţi ieşind la plimbare şi mâncând câte un kebab de 5 euro.

Spaniolii apreciază modestia cuplului regal şi speră ca urcarea pe tron a lui Felipe să şteargă scandalurile şi controversele în care sunt implicaţi membri ai familei regale spaniole.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri