Dmitri Rogozin: Atrag atenția MAE rus asupra declarațiilor „acestui politician”

Data publicării:
ponta ponta

 

Atrag atenția Ministerului de Afaceri al Rusiei asupra acestui politician. Premierul român crede că ar fi trebuit folosite interceptoarele în spațiul aerian pentru a forța aterizarea avionului lui Rogozin”, a scris vicepremierul Rusiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Premierul Victor Ponta a făcut comentariile, cu o zi înainte, în cazul unei situații ipotetice.

Avioanele românești s-ar fi putut ridica în aer”, a declarat Victor Ponta, potrivit Ziare.com, iar el a acționat drept comandantul suprem al țării, în timp ce Traian Băsescu „se plimba prin Arad”.

„Rogozin are un rol de a provoca, atât în Moldova, cât și în România. În mod normal, într-o situație de acest gen, ar fi trebuit să avem o întâlnire cu președintele țării, că îi place să i se spună comandantul suprem”, a adăugat Ponta.

„Comandantul suprem se plimba cu Udrea prin Arad. Am gestionat la nivelul MAE și am gestionat exact așa cum trebuia să procedăm: respectând angajamentele pe care România le are. O persoană aflata pe lista neagră nu are voie să tranziteze România, așa că îi interzicem trecerea prin spațiul aerian”, a mai spus Victor Ponta.

Vicepremierul rus i-a răspuns, luni, pe Twitter, președintelui Traian Băsescu, care pusese declarațiile provocatoare ale oficialului rus la adresa României, făcute în ultimele zile, pe seama consumului excesiv de alcool.

Rogozin se mândrește cu armele rusești

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin continuă războiul declaraţiilor pe platformele de socializare. Convins că o imagine face cât o mie de cuvinte, oficialul de la Moscova a încărcat pe contul său de Twitter mai multe fotografii cu rachete, blindate şi elicoptere militare gata să iasă pe porţile unei fabrici de armament din Rusia.

Fotografiile sunt însoţite de comentarii în care Dmitri Rogozin ni-i prezintă pe cei din imagini ca fiind colegii lui care lucrează la noile arme ruseşti.

Mai mult, oficialul rus ne anunţă că a creat o secţiune specială pe contul său unde ne va ţine la curent cu noutăţile industriei militare ruseşti şi se laudă cu faptul că actorul american Steven Seagal, cunoscut mai ales pentru rolurile din filme de acţiune, va face reclamă noilor arme ruseşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri