Ducesa de Cambridge, către prințul William: „Va trebui să facem mai mulți copii”

Data actualizării: Data publicării:
2016 Royal Tour To Canada Of The Duke And Duchess Of Cambridge - Victoria
Foto: Gulliver/ Getty Images

Ducesa de Cambridge a glumit în public că ea și soțul ei, prințul William, vor trebui să aibă mai mulți copii, după ce a primit la un eveniment din Polonia o jucărie destinată nou-născuților, relatează marți The Telegraph.

kate si william facebook
Foto: Facebook/ The Royal Family

Ducesa de Cambridge, deja mamă a doi copii, a primit o jucărie de pluș menită să liniștească nou-născuții în cadrul unui eveniment pentru start-up-uri desfășurat luni, la Varșovia, notează Agerpres.

După ce a mulțumit pentru cadou, Kate s-a întors către prințul William și a spus râzând: "Va trebui să facem mai mulți copii".

Jucăria de pluș primită de la compania Whisbear este concepută să-i calmeze pe nou-născuți imitând sunetul din pântecul matern.

Julia Sielicka-Jastrzebska, care a fondat compania împreună cu sora ei, a spus că ducesa a făcut acest comentariu după ce a aflat că ursuleții pe care îi admira era concepuți pentru copii mai mici decât George și Charlotte.

"I-am făcut Ducesei câteva cadouri pentru George și prințesa Charlotte. Ea a spus că ar trebui să facă mai mulți copii și au râs", a declarat femeia de afaceri.

Printre cadourile primite s-au aflat câte un ursuleț de pluș pentru fiecare dintre cei doi copii, precum și un tricou pentru ducesă cu mesajul "i'm perfect", parte a campaniei companiei de a încuraja mamele să nu simtă presiunea de a fi perfecte.

Ducele și ducesa de Cambridge au vizitat "The Heart", un incubator pentru start-up-uri din domeniile tehnologic și digital din Varșovia.

Cuplul regal a putut vedea o serie de inovații, inclusiv un robot conceput pentru a fi programat de copii și un monitor cardiac fetal care le va permite femeilor însărcinate să-și monitorizeze sănătatea la domiciliu.

Cei doi au făcut un tur al Varșoviei cu căști de realitate virtuală și s-au jucat cu un robot conceput de compania Proton, care s-a mișcat atunci când ducesa de Cambridge l-a atins pe cap.

Înainte de a pleca, cuplul regal britanic a discutat cu șase studenți polonezi care studiază în Marea Britanie. Întrebat la final dacă poate face un selfie cu trei dintre ei, prințul William a spus, râzând: "Sunt alergic la selfie-uri, dar hai să facem o fotografie".

La final, cuplul regal a acordat premiul HealthTech Startup companiei Whisbear și un al doilea premiu, "omnichannel startup", societății Migam, care îi ajută pe oamenii surzi să acceseze servicii asigurându-le o conexiune video cu interpreți ai semnelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri