Autocarul Borussiei Dortmund, vizat de trei explozii: un jucător a fost rănit. Meciul cu AS Monaco, amânat

Data actualizării: Data publicării:
autocar borussia
Foto: Twitter

Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Autocarul germanilor a fost vizat de trei explozii.

autocar borussia
Foto: Twitter

Actualizare 22:00. Jucătorii Borussiei Dortmund au fost escortați de forțele de ordine către casele lor. Între timp, apar noi detalii în legătură cu cele trei explozii: dispozitivele au fost detonate în apropiere de o curbă, când autocarul echipei a redus din viteză.

Poliția investighează zona pentru a găsi alte dispozitive explozive ce ar putea să fie puse de cei care au plănuit atacul. Deocamdată anchetatorii nu au informații exacte dacă a fost vorba despre un atac terorist sau a fost pus la cale de fanii unei echipe rivale.

Presa locală relatează că datorită geamului antiglonț a fost evitată o tragedie.

 

Dg1SNHU

Actualizare 21:35. Fanii monegascilor și-au arătat solidaritatea cu Borussia Dortmund.

Actualizare 21:30. Meciul dintre Borussia Dortmund și AS Monaco a fost amânat. Partida se va disputa mâine, la 18:45, ora Germaniei.

WDUbxv7
Foto: Twitter

Actualizare 21:25. Presa germană anunță că ar fi vorba despre trei explozii. Autocarul pornise de la hotelul echipei spre stadion când „trei încărcături explozive au detonat”, a explicat un purtător de cuvânt. Bild relatează că dispozitivele explozive au fost ascunse în tufișurile de pe marginea străzii.

Fotbalistul Marc Bartra a fost rănit de geamurile autocarului. Spaniolul a suferit câteva tăieturi minore pe braţ, însă starea lui este una bună.


Știrea inițială:

O explozie a avut loc marți seară în apropierea autocarului Borussiei. Fundaşul Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit la braț şi transportat de urgenţă la spital.

Explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care este programată partida, în fața hotelului. 

Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe. Nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei.

Potrivit presei internaţionale, există posibilitatea ca meciul să fie amânat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri