Frans Timmermans vine la București să stea de vorbă cu cetățenii

Data publicării:
frans
Foto: Guliver/GettyImages

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans vine la București, conform unui anunț făcut pe Facebook. Oficialul european, care coordonează și domeniul justiției, va discuta cu cetățenii pe 20 aprilie.

frans
Foto: Guliver/GettyImages

Dialogul cu Frans Timmermans va avea loc la Muzeul Național de Artă, de la ora 17:30. Cei interesați să participe la „Dialogul cu cetățenii” se pot înscrie on-line, AICI.

Potrivit Reprezentanței Comisiei Europene în România, intrarea în sala Auditorium, spaţiul dialogului cu cetăţenii, din motive de securitate, se va face pe baza unui act de identitate.

Protestele din România, faţă de Ordonanţa de Urgenţă 13, au impresionat Bruxelles-ul şi au fost, pentru vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, o dovadă că poporul român crede în valorile şi idealurile europene.

Frans Timmermans consideră că protestele de la Bucureşti au fost o „dovadă a democraţiei europene şi a cetăţenilor care cred în valorile europene şi idealurile europene”.

După adoptarea Ordonanței 13, prim-vicepreședintele Comisiei Europene a făcut un apel în plenul Parlamentului European pentru ca Executivul de la Bucureşti să renunţe la modificările pe care le aduce Codului Penal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri