Gafa de proporții pe care a făcut-o Ed Sheeran după a fost decorat de prințul Charles

Data actualizării: Data publicării:
ed sheeran charles 2

Celebrul cântăreț Ed Sheeran a fost pe punctul de a provoca un incident diplomatic, atingând brațul prințului Charles după ce primise o decorație, potrivit lefigaro.fr.

În timpul unei ceremonii organizate la 7 decembrie, Ed Sheeran a încălcat protocolul regal punând mâna pe antebrațul prințului Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului, notează Agerpres.

Artistul a fost invitat la Palatul Buckingham pentru a primi ordinul MBE (Member Of The Most Excellent Order Of The British Empire), o decorație acordată de regină însăși celor care au adus servicii și au dovedit loialitate casei regale britanice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ed Sheeran a încălcat protocolul regal, atunci când a dat mâna cu Prințul Charles. În fotografia care a făcut înconjurul rețelelor de socializare se vede cum artistul strânge antebrațul prințului, în timp ce dă mâna cu el. O gafă de proporții, având în vedere că eticheta regală interzice orice contact fizic cu un membru al familiei regale.

Regulile de etichetă sunt foarte stricte în privința persoanelor cu sânge albastru, iar strângerea de mână trebuie să fie pur protocolară. Totuși Prințul Charles nu a părut foarte deranjat de gestul prietenos al lui Ed Sheeran, însă experții în regulile de etichetă au condamnat gestul mult prea familiar al cântărețului.

Nu este prima dată când Ed Sheeran are probleme la Palatul Buckingham. Cu prilejul unei alte invitații, în noiembrie 2016, deținătorul a două Grammy Awards a fost prins la mijloc într-o demonstrație de mânuire a sabiei realizată de prințesa Beatrice, fiica prințului Andrew, fiul cel mic al reginei.

Ed Sheeran care trecea prin apropiere a fost tăiat pe obrazul stâng. Potrivit unui martor, cântărețul "a fost crestat pe obraz, cu câțiva centimetri sub ochiul drept". Însă pop-starul britanic nu poartă pică familiei regale, dimpotrivă. El a declarat că ar cânta bucuros la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dacă va fi invitat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri