Incident la Londra. Poliția anunță că este doar un accident și nu are legătură cu terorismul

Data actualizării: Data publicării:
londra

O maşină a intrat în mulţime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost rănite, scrie BBC.

ACTUALIZARE 18:12 - Reprezentanți ai poliției londoneze anunță că, după primele cercetări, nu este vorba despre un incident de securitate, ci despre un simplu accident care nu are nicio legătură cu terorismul. Serviciul de ambulanță din Londra a anunțat sâmbătă că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap și picioare.


Poliţia a anunţat că mai multe persoane au fost rănite, dar un reporter BBC spune că încă nu se cunoaște starea acestora.

O persoană a fost arestată, iar poliţia încearcă să stabilească circumstanţele accidentului.

Chloe Hayward, reporter BBC, pleca de la muzeul de istorie în momentul incidentului: „Am putut vedea o maşină pe cealaltă parte a drumului, care părea să meargă pe bordurile de pe margine şi am văzut lume strânsă, una sau două persoane fiind pe pământ. A venit multă poliţie, elicoptere şi am văzut şi o ambulanţă, ceea ce înseamnă că este cineva rănit, dar nu se clar cât de grav”, a declarat Hayward.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri